Könnyű ezt mondani, de ha valaki mindennél jobban szeretne gyermeket, képtelenség elengedni, egyszerűen lehetetlen. Én márcsak tudom:)

Természetes, hogy egyre feszültebb vagy és még a párkapcsolatot is próbára teszi egy hosszan elhúzódó baba projekt.
Negatív tesztek, időzített együttlétek, csalódások hónapról hónapra, majd új reményekkel várod a következő ciklust…
Az is gyakran előfordul, (ha már túl vagytok a vizsgálatokon), hogy nincs is biológiai ok, hisz minden vizsgálati eredmény jó.
Akár igénybe veszitek az orvosi segítséget, akár nem, ez a ti döntésetek, a legokosabb, ha megpróbálod kihozni ebből a helyzetből is a maximumot.
Végül vannak akiknek tényleg sikerül elengedni a vágyakozást. Kérlek te ne tedd! Ha elengeded, akkor miért is jönne el hozzád a kisbabád, ha már nem vársz rá. Fontos, hogy tudatos legyél, ebben segíthet a programom. 🙂
A streszt kiiktatni nem lehet, viszont tudatosan sokat tehetsz ellene!
Próbáld jól érezni magad nap mint nap a bőrödben.
  • Töltődj azzal, ami erőt ad, merd kényeztetni magad.🧘‍♂️
  • Menj el masszázsra, mozogj rendszeresen , legyen az bármilyen mozgás, ami jól esik a testednek és a lelkednek, érezni fogod:)
  • Étkezz megfelelően, mert nagyon fontos a bevitt táplálék minősége, hisz ez építi fel sejtjeink és hormonrendszerünk.
  • Relaxálj minden nap, érezni fogod mennyivel könnyebb a lelkednek.
  • Nézd meg a Titok c. filmet (YouTube-on  magyarul megtalálod), olvass olyan könyveket, melyek az elme erejéről szólnak, mire is vagyunk képesek, ha igazán elszánjuk magunkat és hajlandóak vagyunk változni, változtatni!
  • A személyes visszajelzéseitek alapján, amikor elszánjátok magatokat és nap mint nap elkezdtek tenni érte, akkor fordulóponthoz érkeztek és annak meglesz az eredménye!
 A személyes sikered meggyőzőbb lesz mindennél!🥰
Elindulhatsz ezen az úton Te magad is, mert képes vagy rá, de ha mégis úgy érzed, segítségre van szükséged keress nyugodtan!🥰