Gondolataink hatalma – vizualizáció

A képzelet, a gondolatok teremtik a valóságot.
A képzeleted óriási hatalom, kincs.

Amit el tudsz képzelni, azt meg is tudod valósítani. 

 

Régóta ismert tény, hogy az agyunk nem tesz különbséget a velünk megtörtént, illetve az általunk elképzelt események között. Érzelmi állapotunk tehát nem attól függ, hogy konkrétan mi történik velünk, hanem hogy mi zajlik a gondolatainkban.

A teremtő vizualizáció olyan folyamat, amely képessé tesz bennünket, hogy elménket  arra irányítja, amit szeretnénk elérni, nem pedig arra, amit szeretnénk elkerülni. Amikor ezt helyesen tesszük, elménk elkezdi meghozni nekünk mindazt, amit csak akarunk. Minden energia, olyan vagy mint egy emberi adótorony,  aki gondolatai által frekvenciát bocsát ki, ha változtatni akarsz az életeden, akkor ezt a frekvenciát, azaz a gondolataidat át kell hangolnod. Jelenlegi gondolataid teremtik a jövőbeni életed. Az elmédet uraló gondolatok valós képként köszönnek majd vissza, gondolataid dolgokká válnak.

Hogyan tegyük ezt? 

1.Fókuszálj a képekre. Első lépésként képzeljük el a lehető legpontosabban mindazt, amit szeretnénk elérni. Lássuk magunk előtt, hogy már megvalósult, amire vágyunk. Minél elevenebb és valósághűbb a kép, annál jobb.

  1. Hidd el, képes vagy rá, csak a tiszta cél lebegjen a szemed előtt.

  1. Ne hagyd ki a hangokat sem, képzeld el, amikor csörög a telefonod, felhív az orvosod és jó hírt közöl veled, vagy ahogyan gratulálnak neked, képzeld magad az adott helyzetbe, lásd magad kívülről.

  1. Vond be az érzékeidet is…képzeld el az illatokat, az érintéseket és egyéb érzeteket, ami álmodhoz kapcsolódik. Minél több részletet képzelsz el, annál jobb.

  1. Nap mint nap szánj időt erre, pörgesd le gondolatban, amit el szeretnél érni, éld át, érezd az örömöt, amit akkor fogsz érezni, ha elérted a célod.

Ezután menj, végezd a dolgod azzal a biztos tudattal, hogy megvalósul. A személyes sikered meggyőzőbb lesz mindennél!