Fogalmazást támogató étrend (PDF formátumban)

 

Ami első lépésben megszabadítja a szervezetet az egészségre ártalmas vegyületektől, majd jöhet a legfontosabb, a tápanyagraktárak feltöltése. 

Ez az étrend 21 napra tartalmaz számodra minden olyan nélkülözhetetlen vitamint és ásványi anyagot, ami a várandósság létrejöttéhez nem hiányozhat a szervezetedből.

 

Csak néhány példa erre: 

B12 vitamin hatásköre: hormonális egyensúly, hat az idegsejtekre, vörösvértestekre 

B13 vitamin hatásköre: regenerálja a sejteket, 

E vitamin hatásköre: stabilizálja az ösztrogénszintet, aktiválja a női nemi hormonok termelését

 

Hasznos javaslatokat kapsz, hogyan segíthet a termékenységed támogatásában a természet patikája, milyen gyógynövényeket válassz a hormonháztartás kiegyensúlyozására, a termékenység javítására, a méhfal erősítésére.

valtozokor2

 Az étrend nem jár táplálkozási szokásaid drasztikus megváltoztatásával, azonban el kell hagynod bizonyos élelmiszereket és beilleszteni azokat, amelyek támogatják a szervezet hormonális egyensúlyát.

Fontos a megfelelő sav-bázis egyensúly megteremtése és fenntartása. Egyes élelmiszerek és a stressz hatására ez az egyensúly felborulhat, ami sejtjeinket, szöveteinket károsíthatja, illetve hormonrendszerünk egyensúlyát veszélyezteti.

Fontos tehát, hogy vérünk enyhén lúgos legyen, hogy sejtjeink, szerveink egészségesen működjenek, a megfelelő élelmiszerek, zöldségek, gyümölcsök kiválasztásával, melyek nagy arányban tartalmaznak bázikus anyagokat.

Az egyensúly helyreállítható, ezért kell táplálkozási szokásainknak a fogamzás létrejötte előtt, már néhány hónappal különös figyelmet szentelni.

Hangold át a szervezeted, kezd el már ma alkalmazni az étrendet és a hormonegyensúlyt támogató gyógynövényeket!

Megrendeléshez fontos információk!

Ha kitöltöd az adataid és rányomsz a megrendelés gombra, ezt követően e-mailben visszaigazoljuk a rendelésed, és elküldjük a fizetéshez szükséges adatokat, díjbekérőt.

Fizetni átutalással és bankkártyával lehet. A díjbekérő kiegyenlítése után, küldjük a megrendelt csomagot és a számlát e-mailben.

Fogalmazást támogató étrend – MEGRENDELÉSI ŰRLAP

Megrendelt csomag

15 + 15 =

Megrendelem a Fogalmazást támogató étrend csomagot, melynek ára 8.900 Ft. A megrendelés feltételeit megismertem és elfogadom.

Az űrlap kitöltésével hozzájárulok adataimnak az adatvédelmi irányelveknek megfelelő felhasználásához.

Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.