Hogyan hozd ki a legtöbbet a Lombik programból,

hogy a következő beültetés neked is sikeres legyen!

2024.02.21. 19:00-20:00

Ezen a webináron minden részletet elárulok neked arról, hogyan segítettem felkészülni a hozzád hasonló nőknek a lombikjukra, hogy garantált legyen a fogantatás sikeressége!

Jelentkezz a február 21-i élő, teljesen INGYENES, programbemutató webinárra, és tudd meg, mit tehetsz te is otthon, hogy neked is sikerüljön a következő beültetés.

 

Miről lesz szó ezen a webináron?

Kérlek csak akkor jelentkezz, ha lombik programon veszel részt és szeretnéd megtámogatni a program sikerességét!

Ekkor indul a webinárium

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

+ KÉRDEZÉSI LEHETŐSÉG AZ ELŐADÁS UTÁN!

Ha az előadás után még maradt kérdésed, vagy nem tudod, hogy a módszerem tényleg neked való-e, lesz lehetőséged rá, hogy kérdezz tőlem, mindenben segítek. 🙂

Jelentkezem a webinárra

Kérlek pipáld ki, hogy a webinár részleteit elküldhessem.

3 + 2 =

Miért hallgass rám?

Lukácsné Orosz Márta vagyok, sportoktató, NaHaAn torna oktató.

Miután életem központi kérdésévé vált a babavárás, rengeteg módszert kipróbáltam. Rájöttem arra, hogy Önmagamban van a megoldás: helyre kell tennem a testem, lelkem és tudatosan felkészülni. Csak a végeredmény lebegett a szemem előtt és tudtam, hogy minden nap, minden lépéssel közelebb kerülök Hozzá.

Egy valamiben biztos voltam, hogy sikerül, mert bármeddig elmentem volna érte… Ez adott erőt nap, mint nap. Mindenre nyitott voltam, egyre több tapasztalatot és tudást szereztem a témában. Megtanultam, hogy nem csak kérni, hinni és elhinni, de nap, mint nap dolgozni kell Rajta és Érte. Így az eredmény nem lehet más, minthogy SIKERÜL!

A személyes érintettségből adódó tapasztalataimat és tudásomat, illetve a NaHaAn torna mozgásnyagát ötvözve állítottam össze a „Babára Hangolva” programot.

Amit eddig közel 200 nőnek adtam át. Te leszel a következő?