Babára hangolva

Rövidítsd le a babád felé vezető utat

ásványokkal és relaxációval!

Mint a Babára hangolva program alapítója, személyes érintettségből adódóan pontosan tudom, milyen nehéz a termékenységi problémák miatt átélt küzdelem.

Azonban ne hagyd, hogy a kudarcok és az orvosi beavatkozások eltántorítsanak az álmodtól, hogy anyává válj.

Érdekelnek a részletek

Ha hosszú, sikertelen próbálkozások vannak mögötted és még orvosi beavatkozásokkal sem jött el a siker, komoly csatákat vívsz most magaddal, hogy újra és újra összeszedd minden erőd, hogy újra talpra állj és belevágj.

Lehet már a feladás küszöbén vagy, de kérlek ne tedd! Nem vagy ezzel egyedül és van megoldás! Dolgozz célod elérésén úgy, mint ezelőtt soha!

A legfontosabb, amit most meg kell értened, hogy benned is megvan a „teremtő erő”.
Csodálatos nő vagy, aki KÉPES biztonságos fejlődést biztosítani testében 9 hónapra és világra hozni kisbabád!

Ahhoz, hogy kisbabád megérkezzen hozzád, testi és lelki egyensúlyra van szükséged.

Testi:

 • Fogamzást támogató étrend
 • Megfelelő testmozgás, amely a női hormonális egyensúlyt támogatja/NaHaAn torna speciális gyakorlatai

Lelki:

 • Ásványok gyógyító ereje 
 • Belső energiánk kihasználása a cél érdekében,
 • Mert gondolataink minősége mindennél fontosabb

Miért és mire jók az ásványok?

A termékenységet segítő kövek finom energiát sugároznak, mindegyiküknek megvan a maga frekvenciája, a gyógyító kövek energiamezőnkre, tudatosságunkra és a lelkünkre hatnak, képesek egyensúlyt teremteni testünkben, lelkünkben.

Ezért állítottam össze egy ásványkarkötő és relaxációs csomagot számodra!

Ebben a csomagban egy gondosan összeválogatott szemekből álló ásványkarkötőt, relaxációs hanganyagot és pozitív megerősítés (5db) kártyákat találsz, amelyek segítenek a termékenység fokozásában és az egészséges hormonális egyensúly fenntartásában. Az ásvány karkötőben a holdkő, rózsakvarc és jáde kövek találhatóak, amelyeket régóta használnak a női termékenység támogatására.

Ásványok hatásai:

 1. A holdkő ,,a nők köve,,az egyensúly ásványa, segít a hormonális egyensúly fenntartásában és a menstruációs ciklus szabályozásában.
 2. A rózsakvarc a szerelem és a szeretet ásványa, segít a nőiesség erősítésében, a test és a lélek harmóniájának megteremtésében, valamint a stressz és a szorongás csökkentésében.
 3. A jáde a harmónia, lelki béke köve, a szexcskra, szívcsakra működését segíti.

A relaxációs gyakorlat és a pozitív megerősítés kártyák segítenek a test- lélek- szellem egyensúlyának megteremtésében, ami kulcsfontosságú a termékenység fokozásához és abban, hogy elhidd képes vagy megteremteni, amire vágysz! Amint képes vagy elhinni, bekövetkezik a fordulat. A relaxációban megjelenő képek által ,,KÉP,,-essé válsz erre.

Teremtő vizualizáció – relaxáció

Célja hogy képes legyél a gondolataidat, ezáltal az életedet a vágyad irányába fordítani, arra kell összpontosítanod, amit el szeretnél érni.

Az energia – vizualizációval történő áramoltatása – olyan hatalmas erőket mozgat meg, amit el sem tudunk képzelni.

Hidd el, az ehhez szükséges erő benned van! Használj ki minden lehetőséget a világon, hogy beengedd Őt az életedbe!

 Ez a hanganyag minden segítséget megad számodra!
(google drive hozzáférést adok, ezért kérlek gmailes email címet adj meg, köszönöm)

Korlátlanul a rendelkezésedre áll, arra kérlek, hogy minden nap legalább 1-szer hallgasd meg! (mindössze 21 perc)

Pozitív megerősítés kártyák:

5 db kártya, melyeket jól látható helyre helyezz, ahol minden nap emlékeztetnek a célodra.

 Jelöld ki számodra azt a reális időpontot, amikor szeretnéd, hogy megszülessen a kisbabád.

 (Részletesen leírom, hogyan tedd ezt) Az egyik számodra legszimpatikusabb kártya legyen a Te mantrád, amit a nap bármely szakaszában ismételj magadban, egyszerűen nem történhet másképp, minthogy vágyad megvalósul, hisz felül tudod írni a jelenleg futó programot, képes vagy rá!

Fontos információk

Garancia

Ha nem vagy megelégedve, jelezd nekem (ezen az email címen: info@babarahangolva.hu) és az átvételtől számítva 3 napon belül visszaküldheted a teljes csomagot, és vissza utalom az árát.

Szállítás

A kártya és karkötő szállítási ideje 10-14 munkanap. 

A karkötőket a rendelés és kifizetés beérkezésével kezdjük el készíteni számodra. Mivel lehet egyedi méret igényed. 🙂

Méret

Egy átlagos csukló méret 16 cm. Amennyiben a Tiéd eltér kérlek jelezd a pénztár oldalon megjegyzésben a pontos méretet és azt készítjük el neked.

Válaszd ki a csomagod!

Használd belső erőforrásaid és az ásványok gyógyító erejét MINDEN NAP! Az ajándék pozitív megerősítés kártyákat azért készítettük, hogy minden nap emlékeztessenek a célodra. 

A termékenység szett mellé, olyan értékes információkat küldök, amelyek a segítségedre lesznek és motiválni fognak minden nap! Ha szeretnéd a teljes programot, amely tartalmazza a fogamzást támogató étrendet és a NaHaAn hormonegyensúly torna gyakorlatait, a kedvezményre jogosító kupont használd fel hozzá (amit a csomagban találsz extra bónuszként).

Fogamzást támogató

Ásvány Karkötő + Relaxáció
+ Pozítiv kártyák


13.990 Ft

Csomag tartalma:

 • ásvány karkötő – ára: 13.990 Ft
 • teremtő vizualizáció/relaxáció mp3 (21perces) – ára: 5.900 Ft
 • 5db nyomtatható pozítiv kártya – ára: 1.500 Ft
 • ingyenes szállítás – 1.890 Ft

Fogamzást támogató

Ásvány Karkötő


10.990 Ft

Csomag tartalma:

 • ásvány karkötő – ára: 10.990 Ft
 • ingyenes szállítás – ára: 1.890 Ft

Ne hagyd, hogy a termékenységi problémák eltántorítsanak az álmodtól, hogy Te is édesanyává válj! Rendeld meg a csomagot és hagyd, hogy az ásványok és a relaxációs gyakorlatok segítsenek az egészséges hormonális egyensúly és a babád felé vezető út megtalálásában. Dolgozz célod elérésén úgy, mint ezelőtt soha, a személyes sikered meggyőzőbb lesz mindennél.

Ha bármi kérdésed van, keress bátran!

Miért bízz bennem?

Lukácsné Orosz Márta vagyok, sportoktató, NaHaAn torna oktató.

Miután életem központi kérdésévé vált a babavárás, én is rengeteg módszert kipróbáltam, sikertelenül. Rájöttem arra, hogy Önmagamban van a megoldás: helyre kell tennem a testem, lelkem és tudatosan felkészülni. Csak a végeredmény lebegett a szemem előtt és tudtam, hogy minden nap, minden lépéssel közelebb kerülök Hozzá.

Egy valamiben biztos voltam, hogy sikerül, mert bármeddig elmentem volna érte… Ez adott erőt nap, mint nap. Mindenre nyitott voltam, egyre több tapasztalatot és tudást szereztem a témában. Megtanultam, hogy nem csak kérni, hinni és elhinni, de nap, mint nap dolgozni kell Rajta és Érte. Így az eredmény nem lehet más, minthogy SIKERÜL!

A személyes érintettségből adódó tapasztalataimat és tudásomat, illetve a NaHaAn torna mozgásnyagát ötvözve állítottam össze a Termékenység Növelő Alaptanfolyamot, a Babára Hangoló Programot. Amellyel már több, boldog kisbaba született. 🙂

Vélemények, csodálatos anyukáktól

„Több éve probálkoztunk férjemmel, már azon voltam, hogy örökbefogadok. A sírás kerülgetett sokáig, hogy másnak milyen könnyen jön, de nekünk meg nem. Mivel érdemeltem ki? Mivel vagyok más, mint a többi? Aztán újra rávettem magam és elmentem hozzád az alaptanfolyamra. Bevallom nehezen vettem magam rá, hogy rendszeresen gyakoroljak. Aztán megjött az áttörés, sikerült félévig mindennap foglalkozni vele. Még mindig hitetetlen, de bevált, kismama vagyok. 😀 Ezt neked köszönhetem, Márti!”
Timi

„Kedves Márti! Kedves Anna! Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem a Babára hangolva alapprogramon. El kell, hogy meséljem, hogy a megtörtént a legnagyobb és legszebb csoda az életemben. Ősszel vettem részt a programban, majd néhány alkalommal hetente voltam nálad a NaHaAn tornán. Az elmúlt évek során nagyon sok mindent kipróbáltam, hogy megérkezzen a várva várt baba az életembe. Jóga, reflexológia, étrend- és szemléletváltás, vitaminok, stb. Voltunk több lombik programon, ahol sajnos nem jártunk sikerrel. Aztán decemberben megérkezett a mi édes kis babikánk. Itt van a pocakomban, szépen fejlődik és augusztusban várjuk a születését. Nagyon sok utat bejártunk, a csalódások miatt sokszor elvesztettem a hitem, de újra és újra felálltam és mentem tovább a cél érdekében. Anna és Márti nagyon sok erőt és hitet adtatok hozzá. Az biztos, hogy minden rajtunk múlik, a lelkünket, a testünket nekünk kell rendbe tenni, nekünk kell keményen dolgozni rajta. Ez egy hosszú folyamat, amiben a Márti és Anna által kínált program a segítségemre volt. Márti nagyon hiteles és pozitív személyiség, tele kedvességgel és szeretettel. Egy nagyon jó és működő eszközt adnak a kezünkbe, amivel dolgozhatunk magunkon. Tiszta szívből ajánlom a programot és a tornát mindenkinek, illetve saját tapasztalatból írom, hogy MINDEN és BÁRMI LEHETSÉGES, nem szabad feladni. Köszönöm a lehetőséget még egyszer és kívánom, hogy az általatok összerakott módszer sok babára váró leendő kismamának nyújtson még segítséget.„
Andi

„Szia Márti! Képzeld ma hajnalban megcsináltam a tesztet, halványan megjelent a második csík is, soha nem volt még ilyen, több helyen utánaolvastam, és a halvány  csík is csík. Örök hála neked!  Bár orvoshoz azt hiszem, néhány hét múlva mehetek csak , de azt gondolom, tudom, hogy minden rendben lesz! Képes vagyok mostmár bízni magamban! A teremtő vizualizációt folytatom, mert az volt a kedvencem, és szívből ajánlom a programod mindenkinek aki ezen az úton elindult!”
Betti