Babára hangolva

Teremtő Vizualizáció a kisbabád fogantatásáért

Ha már régóta vágysz kisbabádra, az áldott álapotra. De egyszerűen nem akar összejönni. Se gyógyszerrel, se orvosi támogatással.

"

Mi ez a vizualizáció – meditáció?

Célja hogy képes legyél a gondolataidat, ezáltal az életedet a vágyad irányába fordítani, arra kell összpontosítanod, amit el szeretnél érni.

Az energia – vizualizációval történő áramoltatása – olyan hatalmas erőket mozgat meg, amit el sem tudunk képzelni.

Hidd el, az ehhez szükséges erő benned van! Használj ki minden lehetőséget a világon, hogy beengedd Őt az életedbe!

Ez a hanganyag minden segítséget megad számodra!
(google drive hozzáférést adok, ezért kérlek gmailes email címet adj meg, köszönöm)

Korlátlanul a rendelkezésedre áll, arra kérlek, hogy minden nap legalább 1-szer hallgasd meg! (mindössze 21 perc)

Miért segíthet a meditáció a baba problémádon?

Számos tudományos tanulmány igazolta, hogy olyan gyakorlatokkal, mint a meditáció és a vizualizáció, megtanulhatsz rá hangolódni tested természetes gyógyító képességeire. 

Ez egy olyan hatalom a kezedben, amit egyszerűen nem hagyhatsz figyelmen kívül, ki kell használnod! 

Biztosan Te is észre vetted már, hogy gondolataid, ezáltal érzéseid, milyen mértékben képesek befolyásolni valóságod. 

Ennek a tudásnak a birtokában, a rendszeresen és helyesen végzett gyakorlás hatására képes leszel elérni, azt amire vágysz. 

Van azonban néhány fontos lépés, amire figyelned kell:

 1. Fókuszálj a képre! Első lépésben képzeljük el a lehető legpontosabban mindazt, amit szeretnénk elérni. Lássuk magunk előtt, hogy már megvalósult, amire vágyunk. Minél elevenebb és valósághűbb a kép, annál jobb.
  .
 2. Hidd el, képes vagy rá, csak a tiszta cél lebegjen a szemed előtt! Ne hagyj ki hangélményt sem! Képzeld el, amikor csörög a telefonod és felhív az orvosod, jó hírt közöl veled, vagy, amikor a párodnak örömmel mutatod a tesztet, amin végre ott a két csík.
  .
 3. Vond be az érzékeidet is! Képzeld el az illatokat, érintéseket, egyéb érzeteket, ami a vágyadhoz kapcsolódik. Minél több részletet képzelsz el, annál jobb.
  .
 4. Nap, mint nap szánj időt erre! Pörgesd le gondolatban, amit el szeretnél érni, éld át, érezd az örömöt, amit akkor fogsz érezni, amikor teljesül a vágyad.
  .
 5. Ezután menj, végezd a dolgod, azzal a biztos tudattal, hogy megvalósul, amire vágysz. 

Az általam összeállított hanganyag és a teljes Babára hangolva program minden segítséget megad számodra, hisz saját magamnak készítettem először, szívvel lélekkel, azért, hogy a kislányom megérkezzen hozzánk.

2019 óta, amióta létrehoztam a programom, nagyon sok baba érkezéséről kaptam visszajelzést 🙂

De a Te személyes sikered meggyőzőbb lesz mindennél!🙂 

Egyetlen nap sem telt el a teremtő vizualizaciós hanganyag meghallgatása nélkül és a tornát rendszeresen csináltam, 5 alkalommal elmentem Mártihoz, együtt készültünk, aki maximálisan felkészítette a testem és a lelkem a következő lombikra, ami egyben az utolsó volt 💕Mert megtörtént az a csoda, amire olyan sokat vártunk! Most 21 hetesek vagyunk🚼🚼, 2 kislány érkezik hozzánk, akiket nagy szeretettel várunk💝minden a legnagyobb rendben van.

Nagyon-nagyon hálásak vagyunk, köszönöm neked!💕💝🥰

– M. Betti

Márti! Az új hanganyag valami fantasztikus!!!! Nagyon szépen köszönöm, boldog vagyok, hogy rád találtam, sok hasznos és értékes dolgot kaptam és tanultam tőled!
Ha volt valami pozitív dolog ebben az évben az Te vagy!

– V. Zsuzsi

Te vezettél rá az útra, és nagyon sokat segítettél, és ezért örökké hálás leszek. 😘 Tényleg nem tudok mást mondani: mindent köszönök! 😘❤️❤️

– I. Kriszti

Nagyon sok utat bejártunk, a csalódások miatt sokszor elvesztettem a hitem, de újra és újra felálltam és mentem tovább a cél érdekében. Anna és Márti nagyon sok erőt és hitet adtatok hozzá. Az biztos, hogy minden rajtunk múlik, a lelkünket, a testünket nekünk kell rendbe tenni, nekünk kell keményen dolgozni rajta. Ez egy hosszú folyamat, amiben a Márti és Anna által kínált program a segítségemre volt. Márti nagyon hiteles és pozitív személyiség, tele kedvességgel és szeretettel.

– S. Andi

Több éve probálkoztunk férjemmel, már azon voltam, hogy örökbefogadunk.

A sírás kerülgetett sokáig, hogy másnak milyen könnyen jön, de nekünk meg nem. Mivel érdemeltem ki? Mivel vagyok más, mint a többi? Aztán újra rávettem magam és elmentem hozzád az alaptanfolyamra. Bevallom nehezen vettem magam rá, hogy rendszeresen gyakoroljak. Aztán megjött az áttörés, sikerült félévig mindennap foglalkozni vele. Még mindig hitetetlen, de bevált, kismama vagyok. 😀 Ezt neked köszönhetem, Márti!

– Sz. Timi

Nézd meg mi a véleménye azoknak, akik már kiprobálták

Ha nem akarsz tovább reménykedni a csodában, akkor tedd meg az első lépést a babaád érkezéséhez!

Miért én tudok segíteni neked?

Szia!
Lukácsné Orosz Márta vagyok, sportoktató, NaHaAn torna oktató.

Miután életem központi kérdésévé vált a babavárás, rengeteg módszert kipróbáltam sikertelenül. Rájöttem arra, hogy Önmagamban van a megoldás: helyre kell tennem a testem, lelkem és tudatosan felkészülni.

Csak a végeredmény lebegett a szemem előtt és tudtam, hogy minden nap, minden lépéssel közelebb kerülök Hozzá.

Egy valamiben biztos voltam, hogy sikerül, mert bármeddig elmentem volna érte… Ez adott erőt nap, mint nap. Mindenre nyitott voltam, egyre több tapasztalatot és tudást szereztem a témában. Megtanultam, hogy nem csak kérni, hinni és elhinni, de nap, mint nap dolgozni kell Rajta és Érte. Így az eredmény nem lehet más, minthogy SIKERÜL!

A személyes érintettségből adódó tapasztalataimat és tudásomat, illetve a NaHaAn torna mozgásnyagát ötvözve állítottam össze a „Babára Hangolva” programot.

Most a teljes programon egy meghatározó részét adom neked,

töredék áron!

Teremtő vizualizáció – meditációs hanganyag

Ez a hanganyag minden segítséget megad számodra!
Korlátlanul a rendelkezésedre áll, arra kérlek, hogy minden nap legalább 1-szer hallgasd meg! (mindössze 21 perc)

5.990 Ft helyett, az első 30 megrendelőnek!

2.390 Ft