5 alkalmas meditáció a fogantatásért (kedvezményes)

6 900 Ft

  • 5 visszanézhető videó
  • Időpont: okt. 16-20, 21:00-21:30
  • kb 20 perc egy meditáció
  • 1.380Ft/alkalom
  • 100% pénzvisszafizetés, az első alkalom után

Csak akkor veheted igénybe, ha már megvetted a relaxációs hanganyagomat.

Cikkszám: BHP012 Kategória:

Leírás

👇A program neked szól:

➡ Ha több sikertelen hónap, esetleg év áll mögötted.
➡ Ha tényleg eldöntötted, hogy ezúttal változtatni szeretnél
➡ Ha szeretnéd TE MAGAD kézbe venni az irányítást és akár orvosi kezelés mellett is, de kihasználni a gondolataid döbbenetes erejét.
➡ Ha hajlandó vagy minden nap, időt és energiát rá szánva, beépíteni az életedbe a meditációt, kiegészítve azokkal a technikákkal, amelyeket meg fogok osztani veled az 5 alkalom során.
Tényleg mindennapos feladat lesz, erre készülj 🙂 Minden nap kb. 30 percet vesz majd igénybe és kérlek🙏ne legyen alku és kifogás magaddal szemben:), hisz nagyon fontos a rendszeresség.

⏰ 100% pénzvisszafizetési garancia:

Tudom, hogy van benned kétely, hisz végigjártam az utat, rengeteg módszert próbáltam ki és a világ végére is elmentem volna, azért, hogy megszülessen a kislányunk. Amikor megtanultam irányítani a gondolataim és alkalmaztam minden egyes nap, biztosan tudtam, hogy végre jó úton vagyok. Alkalmazhatod természetes ciklusban, inszemináció vagy lombikprogram kiegészítésekènt.
Cél, hogy megfoganjon a kisbabád!
Épp ezért, ha az első alkalom után mégis úgy éreznéd, ez nem neked való, nem erre számítottál, köszönöd, de mégsem szeretnéd, akkor írj nekem e-mailt a második alkalom előtt 12.00 óráig és visszautalom az 5 alkalom árát.

👍 Hogyan készülj, mire számíthatsz az 5 alkalom során?

✔ Zoom-on keresztül, kényelmes ruhában, akár ágyon vagy szőnyegen fekve végezzük majd a gyakorlatot.
Minden zavaró tényezőt iktass ki, hogy semmi ne vegye el a figyelmed.
✔ Minden alkalommal ugyanarra a 21 perces meditációra készülj, ami után megbeszéljük, hogy mit láttál, mit hallottál, hasznos tanácsokkal, képekkel kiegészítve.
✔ Plusz azokat az egyéb technikákat fogom még megosztani veled, amivel feltétlenül egészítsd ki a hanganyagot, mert felerősítik a meditáció hatását. Megtanuljuk, mit kell tenned nap mint nap, hogy végre elérd vágyad be teljesülését.
✔ Tudatosan megtanulsz befelé figyelni, tudatodra, testedre összpontosítani, gondolataid oda irányítani, ami támogatja célod megvalósulását. A negatív gondolatoknak, melyek blokkolják az energia szabad áramlását , nem lesz már helye az elmèdben.
Mert képes leszel ezeket tudatosan érzékelni, felismerni és megtanulod át fordítani, mert ahová a figyelem irányul, ott az energia.
✔ a 21 perces hanganyagot a végén minden résztvevőnek elfogom küldeni, hogy utána önállóan is tudd használni, mert az igazi munka rád vár:)
✔ Ezen kívül minden résztvevő kap tőlem e-mailben 5 db pozitív megerősítés kártyát, ezt elmondom majd miért lesz fontos.
✔ Továbbá készülj kérlek egy kis füzettel, amit csak erre a célra használsz majd. Plusz egy A/4-és (parafa) tábla is szükséges, de enélkül is meg tudjuk oldani:)
Célom, hogy neked is beépüljön a mindennapjaidba, emellett elsajátítsd az összes szükséges eszközt, ahhoz, hogy sikerüljön át programozni az elméd, vágyad megvalósulásának érdekében.
Hinned kell magadban, mert az ehhez szükséges erő megvan bennünk! Benned is 🙂
Ezt biztosan állíthatom:)
A személyes sikered meggyőzőbb lesz mindennél.
Várlak szeretettel! 😊🥰

Érdekelhetnek még…