NaHaAn hormon torna

15 900 Ft

A torna beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusait. Támogatja a belső elválasztású mirigyek működését, segíti a hormonszervek közötti összehangolt munkát és a hormonegyensúly létrejöttét.

A módszert Nagyné Halász Anna reflexológus, természetgyógyász, mozgásterapeuta dolgozta ki, ami határozott formában fókuszál a női szervezet igényeire.

A torna gyakorlatai korlátlanul a rendelkezésedre állnak, a videó 51 perc, heti 2x végezd el.

A rendszeres és szabályosan végzett gyakorlatok jótékony hatása a női szervezetre:

  • a menstruációs ciklus rendezése
  • peteérés serkentése
  • javul a kismedencei szervek ( méh, petefészek..) energia és vérellátása
  • hormonrendszer harmonikus működése
  • termékenység fokozás / lombikprogram és inszemináció esetén is

A gyakorlatok célja, a medencében elhelyezkedő szervek egészséges működésének és a szervezet hormonegyensúlyának hosszú távú fenntartása.

A gyakorlatokkal tudatosan hatunk szerveinkre és hormonrendszerünkre, az áramló energia megfelelő mennyiségben kell hogy eljusson a megfelelő szervekhez , hogy az egyensúlyt képes legyen megteremteni és fenntartani.

Egyre több tanulmány támasztja alá, hogy képesek vagyunk kommunikálni testünkkel, sejtjeinkkel.

Nagyné Halász Anna rendelőjét sikeres módszerének köszönhetően csodás babafotók díszítik.

Megrendeléshez fontos információk!

A megrendelést követően e-mailben visszaigazoljuk a rendelésed, és átutalásos fizetési mód választása esetén elküldjük a fizetéshez szükséges adatokat.

Fizetni átutalással és bankkártyával lehet. A pénzügyi teljesítés után 24 órán belül küldjük a megrendelt csomagot és a számlát e-mailben.

„Márti! Az új hanganyag valami fantasztikus!!!! Nagyon szépen köszönöm, boldog vagyok, hogy rád találtam, sok hasznos és értékes dolgot kaptam és tanultam tőled! Ha volt valami pozitív dolog ebben az évben az Te vagy!”
Zsuzsi

„Szia Márti! Képzeld ma hajnalban megcsináltam a tesztet, halványan megjelent a második csík is, soha nem volt még ilyen, több helyen utánaolvastam, és a halvány  csík is csík. Örök hála neked!  Bár orvoshoz azt hiszem, néhány hét múlva mehetek csak , de azt gondolom, tudom, hogy minden rendben lesz! Képes vagyok mostmár bízni magamban! A teremtő vizualizációt folytatom, mert az volt a kedvencem, és szívből ajánlom a programod mindenkinek aki ezen az úton elindult!”
Betti

„Köszi Márti, hogy segítesz a hölgyeknek az egyensúly megteremtésében a speciális tornáddal:)  Legyenek bár különbözőek a célok,  az út nagyon is hasonló. Cél a harmónia  megteremtése minden szinten. Alapos, figyelmes, kedves oktató vagy, öröm veled a munka! Hála és köszönet!”
Kriszti