Termékenység Növelő Élő Tanfolyam

3 alkalmas tanfolyam Debrecenben, amellyel rendbe tesszük a testi-lelki harmóniád, hogy
képes legyen magzatod megfoganni. 

Hidd el, Te is képes vagy rá, hogy felülírd a tudatalattidban futó berögzült programot!

valtozokor2

Kinek szól ez a tanfolyam?

 

Maximum 12 fős, átfogó, gyakorlatias tanfolyamon megtanítom neked, hogyan tudod belülről termékennyé tenni a tested, még akkor is ha több éve sikeretelnül próbálkoztok vagy meddőséget állapítottak meg nálad.

A termékenység növelő tanfolyam neked való, ha az alábbi pontok közül legalább 1 igaz rád:

 • mindent kipróbáltál, de egyszerűen nem jön a baba
 • már nagyon régóta szeretnétek kisbabát
 • orvosról-orvosra jársz eredménytelenül

Miért bízz bennem?

Lukácsné Orosz Márta vagyok, sportoktató, NaHaAn torna oktató.

Miután életem központi kérdésévé vált a babavárás, én is rengeteg módszert kipróbáltam, sikertelenül. Rájöttem arra, hogy Önmagamban van a megoldás: helyre kell tennem a testem, lelkem és tudatosan felkészülni. Csak a végeredmény lebegett a szemem előtt és tudtam, hogy minden nap, minden lépéssel közelebb kerülök Hozzá.

Egy valamiben biztos voltam, hogy sikerül, mert bármeddig elmentem volna érte… Ez adott erőt nap, mint nap. Mindenre nyitott voltam, egyre több tapasztalatot és tudást szereztem a témában. Megtanultam, hogy nem csak kérni, hinni és elhinni, de nap, mint nap dolgozni kell Rajta és Érte. Így az eredmény nem lehet más, minthogy SIKERÜL!

A személyes érintettségből adódó tapasztalataimat és tudásomat, illetve a NaHaAn torna mozgásnyagát ötvözve állítottam össze a Termékenység Növelő Alaptanfolyamot, a Babára Hangoló Programot. Amellyel már több, boldog kisbaba született. 🙂

Oké, de mégis mit tartalmaz a tanfolyam?

Kukkants bele a videóba és megmutatom ↓

A komplex tanfolyam három blokkból épül fel, ami az én életemben és már több boldog anyukának is meghozta a változást és most szeretettel osztom meg veled. Átfogó, természetes módszerekre épülő programot ajánlok, ami gyökerestől megváltoztatja az életed és megadja számodra, hogy elérd vágyad beteljesülését.

Érezni fogod, hogy egyre közelebb kerülsz hozzá, esténként azzal a biztos tudattal fekszel le, hogy a kisbabád már úton van feléd, mert nap, mint nap teszel érte, ezáltal napról – napra közelebb kerülsz hozzá. A folyamat közben megváltoznak a táplálkozási szokásaid, beépül az életedbe a rendszeres testmozgás.
A gondolataidat áthangolja és a további céljaid irányába is elindít. Megteremtődik a belső egyensúlyod!

1. blokk: Fogamzást támogató étrend

Ami első lépésben megszabadítja a szervezetet az egészségre ártalmas vegyületektől, majd jöhet a legfontosabb, a tápanyagraktárak feltöltése.

Ez az étrend 21 napra tartalmaz számodra minden olyan nélkülözhetetlen vitamint és ásványi anyagot, ami a várandósság létrejöttéhez nem hiányozhat a szervezetedből

Csak néhány példa erre:

 • B12 vitamin hatásköre: hormonális egyensúly, hat az idegsejtekre, vörösvértestekre
 • B13 vitamin hatásköre: regenerálja a sejteket,
 • E vitamin hatásköre: stabilizálja az ösztrogénszintet, aktiválja a női nemi hormonok termelését

Hasznos javaslatotokat kapsz, hogyan segíthet a termékenységed támogatásában a természet patikája, milyen gyógynövényeket válassz a hormonháztartás kiegyensúlyozására, a termékenység javítására, a méhfal erősítésére.

Az étrend nem jár táplálkozási szokásaid drasztikus megváltoztatásával, azonban el kell hagynod bizonyos élelmiszereket és beilleszteni azokat, amelyek támogatják a szervezet hormonális egyensúlyát.

Fontos a megfelelő sav-bázis egyensúly megteremtése és fenntartása. Egyes élelmiszerek és a stressz hatására ez az egyensúly felborulhat, ami sejtjeinket, szöveteinket károsíthatja, illetve hormonrendszerünk egyensúlyát veszélyezteti.

Fontos tehát, hogy vérünk enyhén lúgos legyen, hogy sejtjeink, szerveink egészségesen működjenek, a megfelelő élelmiszerek, zöldségek, gyümölcsök kiválasztásával, melyek nagy arányban tartalmaznak bázikus anyagokat.
Az egyensúly helyreállítható, ezért kell táplálkozási szokásainknak a fogamzás létrejötte előtt, már néhány hónappal különös figyelmet szentelni.

2. blokk: Babára Hangolva NaHaAn torna

A módszert Nagyné Halász Anna reflexológus, természetgyógyász, mozgásterapeuta dolgoztak ki, ami határozott formában fókuszál a női szervezet igényeire.

A torna beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusait. Támogatja a belső elválasztású mirigyek működését, segíti a hormonszervek közötti összehangolt munkát és a hormonegyensúly létrejöttét.

A rendszeres és szabályosan  végzett gyakorlatok jótékony hatása a női szervezetre:

 • a menstruációs ciklus rendezése
 • peteérés serkentése
 • javul a kismedencei szervek ( méh, petefészek..) energia és vérellátása
 • hormonrendszer harmonikus működése
 • termékenység fokozás / lombikprogram és inszemináció esetén is

A gyakorlatok célja,  a medencében elhelyezkedő szervek egészséges működésének és a szervezet hormonegyensúlyának hosszú távú fenntartása.
A gyakorlatokkal tudatosan hatunk szerveinkre és hormonrendszerünkre, az áramló energia megfelelő mennyiségben kell hogy eljusson a megfelelő szervekhez , hogy az egyensúlyt képes legyen megteremteni és fenntartani.
Egyre több tanulmány támasztja alá, hogy képesek vagyunk kommunikálni testünkkel, sejtjeinkkel.
Nagyné Halász Anna rendelőjét sikeres módszerének köszönhetően csodás babafotók díszítik.

3. blokk: Teremtő vizualizáció

Célja hogy képes legyél a gondolataidat, ezáltal az életedet a vágyad irányába fordítani, arra kell összpontosítanod, amit el szeretnél érni.
Nem arra, amit szeretnél elkerülni!
Az energia – vizualizációval történő áramoltatása – olyan hatalmas erőket mozgat meg, amit el sem tudunk képzelni.

Hidd el, az ehhez szükséges erő benned van!

Használj ki minden lehetőséget a világon, hogy beengedd Őt az életedbe!

Hogyan tedd ezt?

1. Fókuszálj a képre!

Első lépésben képzeljük el a lehető legpontosabban mindazt, amit szeretnénk elérni.
Lássuk magunk előtt, hogy már megvalósult, amire vágyunk. Minél elevenebb és valósághűbb a kép, annál jobb.

2. Hidd el, képes vagy rá, csak a tiszta cél lebegjen a szemed előtt!

Ne hagyj ki hangélményt sem!

Képzeld el, amikor csörög a telefonod és felhív az orvosod, jó hírt közöl veled, vagy, amikor a párodnak örömmel mutatod a tesztet, amin végre ott a két csík 🙂

3. Vond be az érzékeidet is!

Képzeld el az illatokat, érintéseket, egyéb érzeteket, ami a vágyadhoz kapcsolódik. Minél több részletet képzelsz el, annál jobb.

4. Nap, mint nap szánj időt erre!

Pörgesd le gondolatban, amit el szeretnél érni, éld át, érezd az örömöt, amit akkor fogsz érezni, amikor teljesül a vágyad.

5. Ezután menj, végezd a dolgod, azzal a biztos tudattal, hogy megvalósul, amire vágysz.

Ez a hanganyag minden segítséget megad számodra!
Korlátlanul a rendelkezésedre áll, arra kérlek, hogy minden nap legalább 1-szer hallgasd meg! (mindössze 21 perc)

Életed teremtője és vezetője vagy!

Most biztos ezek a kérdések, félelmek merültek fel benned

DE NEKED IS MEGHOZZA A SIKERT, HA KITARTÓ VAGY!!!

Félelmeid, Kérdéseid

 • Elmúltam X éves, számomra már késő

 

 • Sok pénzt dobtam már ki hasonlókra, ez mivel másabb

 

 • Meddő vagyok, vagy már több lombikon túl vagyok, nekem úgysem segíthet

 

 • PCOS, IR és egyéb nehezítő helyzetben vagyok, ez nem nekem való

 

 • Egészséges vagyok, az orvosok sem találták az okát, nekem biztos nem lehet gyerekem

Válaszok Félelmeidre

 • Nem korhoz kötött, a tested képes megfoganni, csak valamilyen akadályba ütközik, ezt fogjuk feloldani benned

 

 • Módszerem képes felülírni azokat a tudatalattiban futó gondolatokat, melyek jelen vannak benned.

 

 • A gyakorlatokkal mind a meddőség, PCOS, IR és egyéb gondok feloldhatóak, mivel benne vannak a reflexológiai, természetgyógyászati, tudományos hatások

Olvasd el mit írnak azok, akik már elvégezték a tanfolyamot

„Több éve probálkoztunk férjemmel, már azon voltam, hogy örökbefogadok. A sírás kerülgetett sokáig, hogy másnak milyen könnyen jön, de nekünk meg nem. Mivel érdemeltem ki? Mivel vagyok más, mint a többi? Aztán újra rávettem magam és elmentem hozzád az alaptanfolyamra. Bevallom nehezen vettem magam rá, hogy rendszeresen gyakoroljak. Aztán megjött az áttörés, sikerült félévig mindennap foglalkozni vele. Még mindig hitetetlen, de bevált, kismama vagyok. 😀 Ezt neked köszönhetem, Márti!”
Timi

„Kedves Márti! Kedves Anna! Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem a Babára hangolva alapprogramon. El kell, hogy meséljem, hogy a megtörtént a legnagyobb és legszebb csoda az életemben. Ősszel vettem részt a programban, majd néhány alkalommal hetente voltam nálad a NaHaAn tornán. Az elmúlt évek során nagyon sok mindent kipróbáltam, hogy megérkezzen a várva várt baba az életembe. Jóga, reflexológia, étrend- és szemléletváltás, vitaminok, stb. Voltunk több lombik programon, ahol sajnos nem jártunk sikerrel. Aztán decemberben megérkezett a mi édes kis babikánk. Itt van a pocakomban, szépen fejlődik és augusztusban várjuk a születését. Nagyon sok utat bejártunk, a csalódások miatt sokszor elvesztettem a hitem, de újra és újra felálltam és mentem tovább a cél érdekében. Anna és Márti nagyon sok erőt és hitet adtatok hozzá. Az biztos, hogy minden rajtunk múlik, a lelkünket, a testünket nekünk kell rendbe tenni, nekünk kell keményen dolgozni rajta. Ez egy hosszú folyamat, amiben a Márti és Anna által kínált program a segítségemre volt. Márti nagyon hiteles és pozitív személyiség, tele kedvességgel és szeretettel. Egy nagyon jó és működő eszközt adnak a kezünkbe, amivel dolgozhatunk magunkon. Tiszta szívből ajánlom a programot és a tornát mindenkinek, illetve saját tapasztalatból írom, hogy MINDEN és BÁRMI LEHETSÉGES, nem szabad feladni. Köszönöm a lehetőséget még egyszer és kívánom, hogy az általatok összerakott módszer sok babára váró leendő kismamának nyújtson még segítséget.„
Andi

„Szia Márti! Képzeld ma hajnalban megcsináltam a tesztet, halványan megjelent a második csík is, soha nem volt még ilyen, több helyen utánaolvastam, és a halvány  csík is csík. Örök hála neked!  Bár orvoshoz azt hiszem, néhány hét múlva mehetek csak , de azt gondolom, tudom, hogy minden rendben lesz! Képes vagyok mostmár bízni magamban! A teremtő vizualizációt folytatom, mert az volt a kedvencem, és szívből ajánlom a programod mindenkinek aki ezen az úton elindult!”
Betti

Termékenység Növelő Alaptanfolyam csomagok

MOST itt a lehetőség, hogy változtass, én segítek benne! De neked kell meglépni az első lépést.
Ez a tanfolyam legközelebb 2023 őszén lesz elérhető, biztos várni akarsz addig?

Ne felejtsd el, hogy a tanfolyamra korlátozottan vannak helyek, csak 12 fő számára.
Amint megtelik lezárom a jelentkezést ezután hosszú ideig nem lesz elérhető.

Most van itt a lehetőség, hogy tegyél azért az álomért, hogy végre hozzád is megérkezzen a várva várt angyalkád!
Jelentkezz most, bíztosítsd be a helyed, az online tanfolyamra!

Miről szól a NaHaAn könyv?

Nagyné Halász Anna, NaHaAn torna c. Könyve, ami tartalmazza a babára hangolva termékenység növelő alap tanfolyam gyakorlatait, emellett hasznos életmódbeli tanácsokat kapsz az egészséged javítására és megőrzésére vonatkozóan.

“A NAHAAN ” Pszicho- fizio energiatorna mindenkinek ajánlott és “különleges, rajta van a gyógyító pecsét, de nem gyógytorna. Rajta van a természetgyógyászat lenyomata, de mégsem terápia. Nem wellnes, nem jóga, nem torna, hanem Anna személyisége által meghatározott, értékteremtő harmónia.

Mikor és hogyan zajlik a tanfolyam? Mi fog történni a jelentkezés után?

A tanfolyamot 3 egymást követő pénteki napon fogom megtartani Debrecenben a Jama Jóga Stúdióban. 
A tanfolyam első napja 2023. 02. 17. 16:30-18:00 között és ezután ugyanebben az időpontban egymást követő péntekenként lesznek megtartva.

A jelentkezés után mindenről emailben foglak értesíteni. Elsőkörben a jelentkezésed véglegesítéséhez szükséges a tanfolyami díj kifizetése. Ezután minden fontos időpontról, ajándékokról bónuszokról is emailben foglak értesíteni.

Gyere, vegyél részt az első órán,
és ha nem tudtalak meggyőzni visszaadom a tanfolyam díját!

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA – Ha a tanfolyam első (feb. 17-ei) órájával nem vagy megelégedve, írj e-mailt a kurzus 2. óráját megelőzően (legkésőbb feb. 23. 12:00 óráig) és visszautalom a teljes befizetett összeget. 🙂

Megéri részt venni a tanfolyamon, hiszen nem veszíthetsz semmit!

Megrendeléshez fontos információk!

Ha kitöltöd az adataid és rányomsz a megrendelés gombra, ezt követően e-mailben visszaigazoljuk a rendelésed, és elküldjük a fizetéshez szükséges adatokat, díjbekérőt.

Fizetni átutalással lehet. A díjbekérő kiegyenlítése után, küldöm a számlát e-mailben.

Termékenység Növelő Alaptanfolyam – MEGRENDELÉSI ŰRLAP

Válassz tanfolyamot:

4 + 9 =

Megrendelem a termékenység növelő alaptanfolyamot. A megrendelés feltételeit megismertem és elfogadom.
Az űrlap kitöltésével hozzájárulok adataimnak az adatvédelmi irányelveknek megfelelő felhasználásához.
Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.