Online tudásanyagok

Rólam

Lukácsné Orosz Márta vagyok, sportoktató, NaHaAn torna oktató.

Miután életem központi kérdésévé vált a babavárás, rengeteg módszert kipróbáltam. Rájöttem arra, hogy Önmagamban van a megoldás: helyre kell tennem a testem, lelkem és tudatosan felkészülni. Csak a végeredmény lebegett a szemem előtt és tudtam, hogy minden nap, minden lépéssel közelebb kerülök Hozzá.

Egy valamiben biztos voltam, hogy sikerül, mert bármeddig elmentem volna érte... Ez adott erőt nap, mint nap. Mindenre nyitott voltam, egyre több tapasztalatot és tudást szereztem a témában. Megtanultam, hogy nem csak kérni, hinni és elhinni, de nap, mint nap dolgozni kell Rajta és Érte. Így az eredmény nem lehet más, minthogy SIKERÜL!

A személyes érintettségből adódó tapasztalataimat és tudásomat, illetve a NaHaAn torna mozgásnyagát ötvözve állítottam össze a "Babára Hangolva" programot.

Te vezettél rá az útra, és nagyon sokat segítettél, és ezért örökké hálás leszek. 😘

Tényleg nem tudok mást mondani: mindent köszönök! 😘❤️❤️

I. Kriszti

Nagyon sok utat bejártunk, a csalódások miatt sokszor elvesztettem a hitem, de újra és újra felálltam és mentem tovább a cél érdekében. Anna és Márti nagyon sok erőt és hitet adtatok hozzá. Az biztos, hogy minden rajtunk múlik, a lelkünket, a testünket nekünk kell rendbe tenni, nekünk kell keményen dolgozni rajta. Ez egy hosszú folyamat, amiben a Márti és Anna által kínált program a segítségemre volt. Márti nagyon hiteles és pozitív személyiség, tele kedvességgel és szeretettel.

S. Andi

3 sikertelen lombik programunk volt, majd 2022 őszén eldöntöttem, hogy ezúttal mindent, de tényleg mindent megteszek! Mert egyetlen lehetőségünk maradt. Sikerült a páromat is rávennem és teljes mértékben elkezdtük az életmód váltást együtt, szigorúan mindent betartottunk, ahogy Márti kérte.

Egyetlen nap sem telt el a teremtő vizualizaciós hanganyag meghallgatása nélkül és a tornát rendszeresen csináltam, 5 alkalommal elmentem Mártihoz, együtt készültünk, aki maximálisan felkészítette a testem és a lelkem a következő lombikra, ami egyben az utolsó volt 💕Mert megtörtént az a csoda, amire olyan sokat vártunk! Most 21 hetesek vagyunk🚼🚼, 2 kislány érkezik hozzánk, akiket nagy szeretettel várunk💝minden a legnagyobb rendben van.

Nagyon-nagyon hálásak vagyunk, köszönöm neked!💕💝🥰

M. Betti

Több éve probálkoztunk férjemmel, már azon voltam, hogy örökbefogadunk.

A sírás kerülgetett sokáig, hogy másnak milyen könnyen jön, de nekünk meg nem. Mivel érdemeltem ki? Mivel vagyok más, mint a többi? Aztán újra rávettem magam és elmentem hozzád az alaptanfolyamra. Bevallom nehezen vettem magam rá, hogy rendszeresen gyakoroljak. Aztán megjött az áttörés, sikerült félévig mindennap foglalkozni vele. Még mindig hitetetlen, de bevált, kismama vagyok. 😀 Ezt neked köszönhetem, Márti!

Sz. Timi

Márti! Az új hanganyag valami fantasztikus!!!! Nagyon szépen köszönöm, boldog vagyok, hogy rád találtam, sok hasznos és értékes dolgot kaptam és tanultam tőled!
Ha volt valami pozitív dolog ebben az évben az Te vagy!
V. Zsuzsi