Babára Hangolva Program [3az1-ben]

27 900 Ft

Ez a komplex program három blokkból épül fel, ami az én életemben meghozta a változást és most szeretettel osztom meg veled.

Személyes érintettségből adódóan állítottam össze a programot. Ezt a tudásanyagot egy konzultáció során nehéz lenne átadnom. Ezért rendszereztem.

A személyes tapasztalatom és az eddigi visszajelzések azt mutatják, hogy ez a komplex módszer működik.

A megoldás bennünk van!!!

Az élet legszebb pillanata, amikor gyermekünk születik, ha késik a várva várt baba ennek több oka is lehet.

 • Az életmód elhanyagolt területeinek átformálása
 • A megfelelő testmozgás
 • A belső erőforrásaink kihasználása

Már önmagukban is megoldást jelenthetnek a várandósság mielőbbi létrejöttére.

Egy olyan komplex, átfogó, természetes módszerekre épülő programot ajánlok, ami gyökerestől megváltoztatja az életed és megadja számodra, hogy elérd vágyad beteljesülését.

Érezni fogod, hogy egyre közelebb kerülsz hozzá, esténként azzal a biztos tudattal fekszel le, hogy a kisbabád már úton van feléd, mert nap, mint nap teszel érte, ezáltal napról - napra közelebb kerülsz hozzá.

A folyamat közben megváltoznak a táplálkozási szokásaid, beépül az életedbe a rendszeres testmozgás.
A gondolataidat áthangolja és a további céljaid irányába is elindít.
Megteremtődik a belső egyensúlyod!

Az én feladatom az, hogy megmutassam az utat.
A döntést neked kell meghoznod!
Kitartásra, elszántságra és rendíthetetlen hitre van szükséged, de a személyes sikered meggyőzőbb lesz mindennél!
Higgy magadban, képes vagy rá, Te teremted a saját valóságod!

1. blokk: Fogamzást támogató étrend (pdf formátum)

Ami első lépésben megszabadítja a szervezetet az egészségre ártalmas vegyületektől, majd jöhet a legfontosabb, a tápanyagraktárak feltöltése.

Ez az étrend 21 napra tartalmaz számodra minden olyan nélkülözhetetlen vitamint és ásványi anyagot, ami a várandósság létrejöttéhez nem hiányozhat a szervezetedből

Csak néhány példa erre:

 • B12 vitamin hatásköre: hormonális egyensúly, hat az idegsejtekre, vörösvértestekre
 • B13 vitamin hatásköre: regenerálja a sejteket,
 • E vitamin hatásköre: stabilizálja az ösztrogénszintet, aktiválja a női nemi hormonok termelését

Hasznos javaslatotokat kapsz, hogyan segíthet a termékenységed támogatásában a természet patikája, milyen gyógynövényeket válassz a hormonháztartás kiegyensúlyozására, a termékenység javítására, a méhfal erősítésére.

Az étrend nem jár táplálkozási szokásaid drasztikus megváltoztatásával, azonban el kell hagynod bizonyos élelmiszereket és beilleszteni azokat, amelyek támogatják a szervezet hormonális egyensúlyát.

Fontos a megfelelő sav-bázis egyensúly megteremtése és fenntartása. Egyes élelmiszerek és a stressz hatására ez az egyensúly felborulhat, ami sejtjeinket, szöveteinket károsíthatja, illetve hormonrendszerünk egyensúlyát veszélyezteti.

Fontos tehát, hogy vérünk enyhén lúgos legyen, hogy sejtjeink, szerveink egészségesen működjenek, a megfelelő élelmiszerek, zöldségek, gyümölcsök kiválasztásával, melyek nagy arányban tartalmaznak bázikus anyagokat.
Az egyensúly helyreállítható, ezért kell táplálkozási szokásainknak a fogamzás létrejötte előtt, már néhány hónappal különös figyelmet szentelni.

2. blokk: Babára Hangolva NaHaAn torna

A módszert Nagyné Halász Anna reflexológus, természetgyógyász, mozgásterapeuta dolgoztak ki, ami határozott formában fókuszál a női szervezet igényeire.

A torna beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusait. Támogatja a belső elválasztású mirigyek működését, segíti a hormonszervek közötti összehangolt munkát és a hormonegyensúly létrejöttét.

A rendszeres és szabályosan  végzett gyakorlatok jótékony hatása a női szervezetre:

 • a menstruációs ciklus rendezése
 • peteérés serkentése
 • javul a kismedencei szervek ( méh, petefészek..) energia és vérellátása
 • hormonrendszer harmonikus működése
 • termékenység fokozás / lombikprogram és inszemináció esetén is

A gyakorlatok célja,  a medencében elhelyezkedő szervek egészséges működésének és a szervezet hormonegyensúlyának hosszú távú fenntartása.
A gyakorlatokkal tudatosan hatunk szerveinkre és hormonrendszerünkre, az áramló energia megfelelő mennyiségben kell hogy eljusson a megfelelő szervekhez , hogy az egyensúlyt képes legyen megteremteni és fenntartani.
Egyre több tanulmány támasztja alá, hogy képesek vagyunk kommunikálni testünkkel, sejtjeinkkel.
Nagyné Halász Anna rendelőjét sikeres módszerének köszönhetően csodás babafotók díszítik.

A torna gyakorlatai korlátlanul a rendelkezésedre állnak, a videó 51 perc, heti 2x végezd el.

3. blokk: Teremtő vizualizáció

Célja hogy képes legyél a gondolataidat, ezáltal az életedet a vágyad irányába fordítani, arra kell összpontosítanod, amit el szeretnél érni.
Nem arra, amit szeretnél elkerülni!
Az energia – vizualizációval történő áramoltatása – olyan hatalmas erőket mozgat meg, amit el sem tudunk képzelni.

Hidd el, az ehhez szükséges erő benned van!

Használj ki minden lehetőséget a világon, hogy beengedd Őt az életedbe!

Hogyan tedd ezt?

1. Fókuszálj a képre!

Első lépésben képzeljük el a lehető legpontosabban mindazt, amit szeretnénk elérni.
Lássuk magunk előtt, hogy már megvalósult, amire vágyunk. Minél elevenebb és valósághűbb a kép, annál jobb.

2. Hidd el, képes vagy rá, csak a tiszta cél lebegjen a szemed előtt!

Ne hagyj ki hangélményt sem!

Képzeld el, amikor csörög a telefonod és felhív az orvosod, jó hírt közöl veled, vagy, amikor a párodnak örömmel mutatod a tesztet, amin végre ott a két csík 🙂

3. Vond be az érzékeidet is!

Képzeld el az illatokat, érintéseket, egyéb érzeteket, ami a vágyadhoz kapcsolódik. Minél több részletet képzelsz el, annál jobb.

4. Nap, mint nap szánj időt erre!

Pörgesd le gondolatban, amit el szeretnél érni, éld át, érezd az örömöt, amit akkor fogsz érezni, amikor teljesül a vágyad.

5. Ezután menj, végezd a dolgod, azzal a biztos tudattal, hogy megvalósul, amire vágysz.

Ez a hanganyag minden segítséget megad számodra!
Korlátlanul a rendelkezésedre áll, arra kérlek, hogy minden nap legalább 1-szer hallgasd meg! (mindössze 21 perc)

Életed teremtője és vezetője vagy!

Megrendeléshez fontos információk!

A megrendelést követően e-mailben visszaigazoljuk a rendelésed, és átutalásos fizetési mód választása esetén elküldjük a fizetéshez szükséges adatokat.

Fizetni átutalással és bankkártyával lehet. A pénzügyi teljesítés után 24 órán belül küldjük a megrendelt csomagot és a számlát e-mailben.

„Márti! Az új hanganyag valami fantasztikus!!!! Nagyon szépen köszönöm, boldog vagyok, hogy rád találtam, sok hasznos és értékes dolgot kaptam és tanultam tőled! Ha volt valami pozitív dolog ebben az évben az Te vagy!”
Zsuzsi

„Kedves Márti! Kedves Anna! Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem a Babára hangolva alapprogramon. El kell, hogy meséljem, hogy a megtörtént a legnagyobb és legszebb csoda az életemben. Ősszel vettem részt a programban, majd néhány alkalommal hetente voltam nálad a NaHaAn tornán. Az elmúlt évek során nagyon sok mindent kipróbáltam, hogy megérkezzen a várva várt baba az életembe. Jóga, reflexológia, étrend- és szemléletváltás, vitaminok, stb. Voltunk több lombik programon, ahol sajnos nem jártunk sikerrel. Aztán decemberben megérkezett a mi édes kis babikánk. Itt van a pocakomban, szépen fejlődik és augusztusban várjuk a születését. Nagyon sok utat bejártunk, a csalódások miatt sokszor elvesztettem a hitem, de újra és újra felálltam és mentem tovább a cél érdekében. Anna és Márti nagyon sok erőt és hitet adtatok hozzá. Az biztos, hogy minden rajtunk múlik, a lelkünket, a testünket nekünk kell rendbe tenni, nekünk kell keményen dolgozni rajta. Ez egy hosszú folyamat, amiben a Márti és Anna által kínált program a segítségemre volt. Márti nagyon hiteles és pozitív személyiség, tele kedvességgel és szeretettel. Egy nagyon jó és működő eszközt adnak a kezünkbe, amivel dolgozhatunk magunkon. Tiszta szívből ajánlom a programot és a tornát mindenkinek, illetve saját tapasztalatból írom, hogy MINDEN és BÁRMI LEHETSÉGES, nem szabad feladni. Köszönöm a lehetőséget még egyszer és kívánom, hogy az általatok összerakott módszer sok babára váró leendő kismamának nyújtson még segítséget.”
Andi

„Szia Márti! Képzeld ma hajnalban megcsináltam a tesztet, halványan megjelent a második csík is, soha nem volt még ilyen, több helyen utánaolvastam, és a halvány  csík is csík. Örök hála neked!  Bár orvoshoz azt hiszem, néhány hét múlva mehetek csak , de azt gondolom, tudom, hogy minden rendben lesz! Képes vagyok mostmár bízni magamban! A teremtő vizualizációt folytatom, mert az volt a kedvencem, és szívből ajánlom a programod mindenkinek aki ezen az úton elindult!”
Betti

„Köszi Márti, hogy segítesz a hölgyeknek az egyensúly megteremtésében a speciális tornáddal:)  Legyenek bár különbözőek a célok,  az út nagyon is hasonló. Cél a harmónia  megteremtése minden szinten. Alapos, figyelmes, kedves oktató vagy, öröm veled a munka! Hála és köszönet!”
Kriszti