Akció!

Torna + Étrend

Original price was: 25 900 Ft.Current price is: 22 900 Ft.

21 napos étrend PDF formátumban.
Első lépésben megszabadítjuk a szervezetet az egészségre ártalmas vegyületektől, majd jöhet a legfontosabb, a tápanyagraktárak feltöltése.
+
NaHaAn hormon torna videós gyakorlatok.
A torna gyakorlatai korlátlanul a rendelkezésedre állnak, a videó 51 perc, heti 2x végezd el.

Cikkszám: BHP010 Kategória:

Ez az étrend 21 napra tartalmaz számodra minden olyan nélkülözhetetlen vitamint és ásványi anyagot, ami a várandósság létrejöttéhez nem hiányozhat a szervezetedből.

Csak néhány példa erre:

  • B12 vitamin hatásköre: hormonális egyensúly, hat az idegsejtekre, vörösvértestekre
  • B13 vitamin hatásköre: regenerálja a sejteket,
  • E vitamin hatásköre: stabilizálja az ösztrogénszintet, aktiválja a női nemi hormonok termelését

Az étrend nem jár táplálkozási szokásaid drasztikus megváltoztatásával, azonban el kell hagynod bizonyos élelmiszereket és beilleszteni azokat, amelyek támogatják a szervezet hormonális egyensúlyát.

Fontos a megfelelő sav-bázis egyensúly megteremtése és fenntartása. Egyes élelmiszerek és a stressz hatására ez az egyensúly felborulhat, ami sejtjeinket, szöveteinket károsíthatja, illetve hormonrendszerünk egyensúlyát veszélyezteti.

Fontos tehát, hogy vérünk enyhén lúgos legyen, hogy sejtjeink, szerveink egészségesen működjenek, a megfelelő élelmiszerek, zöldségek, gyümölcsök kiválasztásával, melyek nagy arányban tartalmaznak bázikus anyagokat.

Az egyensúly helyreállítható, ezért kell táplálkozási szokásainknak a fogamzás létrejötte előtt, már néhány hónappal különös figyelmet szentelni.

Hangold át a szervezeted, kezd el már ma alkalmazni az étrendet és a hormonegyensúlyt támogató gyógynövényeket!


 

A torna beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusait. Támogatja a belső elválasztású mirigyek működését, segíti a hormonszervek közötti összehangolt munkát és a hormonegyensúly létrejöttét.

A módszert Nagyné Halász Anna reflexológus, természetgyógyász, mozgásterapeuta dolgozta ki, ami határozott formában fókuszál a női szervezet igényeire.

A rendszeres és szabályosan végzett gyakorlatok jótékony hatása a női szervezetre:

  • a menstruációs ciklus rendezése
  • peteérés serkentése
  • javul a kismedencei szervek ( méh, petefészek..) energia és vérellátása
  • hormonrendszer harmonikus működése
  • termékenység fokozás / lombikprogram és inszemináció esetén is

A gyakorlatok célja, a medencében elhelyezkedő szervek egészséges működésének és a szervezet hormonegyensúlyának hosszú távú fenntartása.

A gyakorlatokkal tudatosan hatunk szerveinkre és hormonrendszerünkre, az áramló energia megfelelő mennyiségben kell hogy eljusson a megfelelő szervekhez, hogy az egyensúlyt képes legyen megteremteni és fenntartani.

Egyre több tanulmány támasztja alá, hogy képesek vagyunk kommunikálni testünkkel, sejtjeinkkel.

Nagyné Halász Anna rendelőjét sikeres módszerének köszönhetően csodás babafotók díszítik.


A 21 napos étrend ára: 9.900 Ft
A NaHaAn hormon torna ára: 15.900 Ft

„Márti! Az új hanganyag valami fantasztikus!!!! Nagyon szépen köszönöm, boldog vagyok, hogy rád találtam, sok hasznos és értékes dolgot kaptam és tanultam tőled! Ha volt valami pozitív dolog ebben az évben az Te vagy!”
Zsuzsi

„Szia Márti! Képzeld ma hajnalban megcsináltam a tesztet, halványan megjelent a második csík is, soha nem volt még ilyen, több helyen utánaolvastam, és a halvány  csík is csík. Örök hála neked!  Bár orvoshoz azt hiszem, néhány hét múlva mehetek csak , de azt gondolom, tudom, hogy minden rendben lesz! Képes vagyok mostmár bízni magamban! A teremtő vizualizációt folytatom, mert az volt a kedvencem, és szívből ajánlom a programod mindenkinek aki ezen az úton elindult!”
Betti

„Köszi Márti, hogy segítesz a hölgyeknek az egyensúly megteremtésében a speciális tornáddal:)  Legyenek bár különbözőek a célok,  az út nagyon is hasonló. Cél a harmónia  megteremtése minden szinten. Alapos, figyelmes, kedves oktató vagy, öröm veled a munka! Hála és köszönet!”
Kriszti