Fogantatást támogató étrend [21 napos]

9 900 Ft

21 napos étrend PDF formátumban.

Első lépésben megszabadítjuk a szervezetet az egészségre ártalmas vegyületektől, majd jöhet a legfontosabb, a tápanyagraktárak feltöltése.

Hasznos javaslatokat kapsz, hogyan segíthet a termékenységed támogatásában a természet patikája, milyen gyógynövényeket válassz a hormonháztartás kiegyensúlyozására, a termékenység javítására, a méhfal erősítésére.

Ez az étrend 21 napra tartalmaz számodra minden olyan nélkülözhetetlen vitamint és ásványi anyagot, ami a várandósság létrejöttéhez nem hiányozhat a szervezetedből.

Csak néhány példa erre:

  • B12 vitamin hatásköre: hormonális egyensúly, hat az idegsejtekre, vörösvértestekre
  • B13 vitamin hatásköre: regenerálja a sejteket,
  • E vitamin hatásköre: stabilizálja az ösztrogénszintet, aktiválja a női nemi hormonok termelését

Az étrend nem jár táplálkozási szokásaid drasztikus megváltoztatásával, azonban el kell hagynod bizonyos élelmiszereket és beilleszteni azokat, amelyek támogatják a szervezet hormonális egyensúlyát.

Fontos a megfelelő sav-bázis egyensúly megteremtése és fenntartása. Egyes élelmiszerek és a stressz hatására ez az egyensúly felborulhat, ami sejtjeinket, szöveteinket károsíthatja, illetve hormonrendszerünk egyensúlyát veszélyezteti.

Fontos tehát, hogy vérünk enyhén lúgos legyen, hogy sejtjeink, szerveink egészségesen működjenek, a megfelelő élelmiszerek, zöldségek, gyümölcsök kiválasztásával, melyek nagy arányban tartalmaznak bázikus anyagokat.

Az egyensúly helyreállítható, ezért kell táplálkozási szokásainknak a fogamzás létrejötte előtt, már néhány hónappal különös figyelmet szentelni.

Hangold át a szervezeted, kezd el már ma alkalmazni az étrendet és a hormonegyensúlyt támogató gyógynövényeket!

Megrendeléshez fontos információk!

A megrendelést követően e-mailben visszaigazoljuk a rendelésed, és átutalásos fizetési mód választása esetén elküldjük a fizetéshez szükséges adatokat.

Fizetni átutalással és bankkártyával lehet. A pénzügyi teljesítés után 24 órán belül küldjük a megrendelt csomagot és a számlát e-mailben.

„Márti! Az új hanganyag valami fantasztikus!!!! Nagyon szépen köszönöm, boldog vagyok, hogy rád találtam, sok hasznos és értékes dolgot kaptam és tanultam tőled! Ha volt valami pozitív dolog ebben az évben az Te vagy!”
Zsuzsi

„Szia Márti! Képzeld ma hajnalban megcsináltam a tesztet, halványan megjelent a második csík is, soha nem volt még ilyen, több helyen utánaolvastam, és a halvány  csík is csík. Örök hála neked!  Bár orvoshoz azt hiszem, néhány hét múlva mehetek csak , de azt gondolom, tudom, hogy minden rendben lesz! Képes vagyok mostmár bízni magamban! A teremtő vizualizációt folytatom, mert az volt a kedvencem, és szívből ajánlom a programod mindenkinek aki ezen az úton elindult!”
Betti

„Köszi Márti, hogy segítesz a hölgyeknek az egyensúly megteremtésében a speciális tornáddal:)  Legyenek bár különbözőek a célok,  az út nagyon is hasonló. Cél a harmónia  megteremtése minden szinten. Alapos, figyelmes, kedves oktató vagy, öröm veled a munka! Hála és köszönet!”
Kriszti